Vyhľadávanie:

Hľadáme železiarov so zaujímavými koníčkami

Hľadáme železiarov so zaujímavými koníčkami

Prípravy na štvrtý ročník Family Safety Day sa už začali

S radosťou vám môžeme oznámiť, že obľúbené firemné podujatie Family Safety Day sa uskutoční aj tohto roku, a to v sobotu 6. júna 2015 v čase od 9:00 do 17:00 v areáli U. S. Steel Košice. Prípravy na túto veľkú akciu sa už začali. Organizátori chcú, rovnako ako v predchádzajúcich troch ročníkoch, dať v programe priestor aj zamestnancom našej spoločnosti, ktorým ponúkajú možnosť prezentovať sa zaujímavými koníčkami. Spomínate si?

Vďaka Family Safety Day sme mali možnosť spoznať niektorých kolegov aj ako hudobníkov, spevákov, pestovateľov bonsají, citrusov, sukulentov, chovateľov mačiek, leteckých modelárov... Ľudí, ktorí svoj voľný čas venujú zaujímavej činnosti, v ktorej neraz dosahujú pozoruhodné výsledky, je však medzi nami určite viac. Prihláste sa, ak patríte medzi nich alebo nám dajte vedieť, ak poznáte niekoho, kto by mohol počas celého dňa prezentovať návštevníkom svoj koníček. A koho hľadáme? Železiarov, ktorí napríklad chovajú drobné živočíchy, kynológov, ľudí so zápalom pre zberateľstvo, rôzne ručné práce, remeslá, hudobníkov, modelárov, ale i výtvarníkov... Skrátka každého, kto by svojím koníčkom vedel upútať pozornosť veľkých i malých železiarov.

Hláste sa a tipy posielajte do konca februára na e-mailovú adresu: lsiposova@sk.uss.com, tel. číslo: 673- 4006.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...