Vyhľadávanie:

Hlasujte na internete

Hlasujte na internete

Ako sme už v uplynulom čísle Ocele východu uviedli, posledná februárová sobota roku 2013 bude patriť všetkým priaznivcom športu, špičkovým športovcom a ich skalným fanúšikom. V rámci projektu Športová osobnosť Košíc (ŠOK) členovia Košickej športovej akadémie ocenia dosiahnuté výsledky v roku 2012 a odmenia najúspešnejších športovcov v hlavnej kategórii TOP 10, bývalých športovcov či funkcionárov v kategórii Športová legenda a mladé športové talenty Košíc v kategórii Športová nádej. Stane sa tak 23. februára 2013 na slávnostnom galavečere a plese košických športovcov v hoteli Yasmin.

Keďže desať nominovaných športovcov i ďalších laureátov ŠOK 2012 ešte nepoznáme, od soboty 1. decembra 2012 organizátori spustili internetové hlasovanie, prostredníctvom ktorého majú všetci fanúšikovia jedinečnú možnosť prideliť svoj hlas obľúbenému športovcovi a pomôcť mu tak k zisku titulu v kategórii ŠOK FAN. Urobiť tak môžu do 31. decembra 2012, keď bude internetové hlasovanie zastavené. Aj víťaz tohto hlasovania si cenu prevezme na galavečere športovcov.

Každý, kto sa zapojí do hlasovania, bude zaradený do žrebovania o dve VIP vstupenky na tento jedinečný večer plný dobrej zábavy so športovými hviezdami. Pre jednoduchý prístup k hlasovaniu kliknite na odkaz: www.sportovaosobnost.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...