Vyhľadávanie:

Hneď na úvod kontumácia

Hneď na úvod kontumácia

V pondelok 4. mája 2015 sa začal futbalový šampionát o majstra USSK

Zápasom Teplá valcovňa - Vysoké pece rozohrali na ihrisku Technickej univerzity v Košiciach na Watsonovej ulici už 54. ročník futbalových majstrovstiev našej firmy. Je to dlhodobý turnaj, ktorý sa koná v rámci 25. ročníka Letných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice a potrvá až do 25. mája. Vtedy budú na programe dve posledné stretnutia o konečné umiestnenie na prvých troch priečkach a známy bude aj nový majster USSK vo futbale pre rok 2015, ktorý získa Putovný pohár prezidenta spoločnosti.

V turnaji štartuje osem mužstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do dvoch skupín, z ktorých prvé dva celky postúpia do semifinále. V prvom stretnutí vysokopeciari iba remizovali s celkom Teplej valcovne a získali len bod. V druhom zápase sme zaregistrovali prvú kontumačnú prehru, pretože na stretnutie s Koksovňou hráči z Vedenia nenastúpili.

Dnes, v stredu 13. mája, bude turnaj pokračovať ďalšími stretnutiami, v ktorých sa o 15.30 hod. stretnú Koksovňa - Vysoké pece, o 16.45 hod. Vedenie - Teplá valcovňa a o 18.00 hod. Zušľachťovne a obalová vetva - Energetika.

Výsledky v skupinách - A skupina: Teplá valcovňa - Vysoké pece 1:1 (1:1), pomocné pokutové kopy 3:2, góly: Peter Vidricko, resp. Adam Hudák. Koksovňa - Vedenie 3:0 kontumačne. Koksovňa - Teplá valcovňa 1:1 (1:1), pomocné pokutové kopy 3:2. Autormi gólov v zápase boli Roland Petrov, za hostí Jozef Kassai.

B skupina: Doprava - RMS 0:1 (0:0), pomocné pokutové kopy 4:5. Jediný gól v zápase strelil Peter Körösi. Zušľachťovne a obalová vetva - RMS 1:1 (0:1), pomocné pokutové kopy 3:2. Gól za domácich strelil Peter Spišák, za RMS skóroval Martin Matesz. Doprava - Energetika 1:2 (1:2), pomocné pokutové kopy 0:3, góly Ján Rusnák, resp. Roland Demko a Jozef Lukáč z 11-ky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...