Vyhľadávanie:

Hokejisti chcú hrať o špicu

Hokejisti chcú hrať o špicu

"Byť jedným z najlepších v extralige!" Taký je cieľ hokejistov HC Košice v blížiacej sa sezóne 2007/2008. Aj o zámeroch pred novým ročníkom extraligy i o možnostiach a výhodách sponzorstva košického hokeja hovorili predstavitelia klubu so súčasnými i perspektívnymi sponzormi, podnikateľmi na stretnutí v Steel Aréne v piatok, 18. mája v podvečer. Prezident HC Košice Ľubomír Veme poďakoval všetkým, ktorí sa podieľali na výsledkoch a úspechoch mužstva v uplynulej hokejovej sezóne a v krátkosti zhodnotil jej priebeh.

Viceprezidentka občianskeho združenia Hokejový Club Košice Elena Petrášková predstavila sponzorom a reklamným partnerom marketingové plány a nové projekty. Ich cieľom je zvýšiť záujem verejnosti o hokej, podporiť prezentáciu klubu a jeho reklamných partnerov, zintenzívniť komunikáciu s verejnosťou a fanúšikmi a zvýšiť návštevnosť zápasov, aby sa hokej stal súčasťou života všetkých obyvateľov Košíc a okolia. Zároveň pripomenula, že v minulej sezóne mali Košice s priemerom približne 6200 divákov na zápas najvyššiu návštevnosť v extralige. V závere Večera sponzorov zástupcovia niektorých firiem oznámili svoj záujem stať sa reklamným partnerom HC Košice aj v nasledujúcom ročníku hokejovej extraligy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...