Vyhľadávanie:

Hokejisti dvakrát doma

Hokejisti dvakrát doma

Hokejová Slovnaft extraliga pokračuje v závere tohto týždňa stretnutiami 16. a 17. kola. Mužstvo HC Košice má v obidvoch kolách výhodu domáceho ľadu, keď v Steel Aréne najprv v piatok 19. októbra sa o 17.30 hod. stretne so Skalicou a v nedeľu 21. októbra odohrajú Košice zápas o 17. hodine s Nitrou. S obidvoma súpermi Košičania v prvej šestine základnej časti tesne prehrali, v Skalici 3:4 a v Nitre 2:3. Preto by sa patrilo tieto prehry obidvom mužstvám vrátiť.

Do druhej šestiny odvetnej časti vstúpili hokejisti HC Košice úspešne, keď po dvoch víťazstvách vonku nad SR 20 a doma nad Žilinou stúpla v našom tíme bojová nálada, ktorú však veľmi rýchlo schladil nováčik z Kežmarku. Na jeho ľade sme v tejto sezóne utŕžili v poradí už siedmu prehru, preto sa v Košiciach s obavami o výsledok očakával televízny súboj so Slovanom. V tomto šlágri 15. kola naši rozdrvili úradujúceho majstra a v strede tabuľky sa posunuli na siedmu priečku. Tá síce zaručuje účasť v play off, ale k spokojnosti majú zverenci trénera Jána Šterbáka a jeho asistenta Antona Tomka ešte ďaleko. Postavenie v tabuľke si môžu vylepšiť po zápasoch so Skalicou a Nitrou, na ktoré fanúšikov HC Košice do Steel Arény pozývame.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...