Vyhľadávanie:

Hostia zo Samsungu

Hostia zo Samsungu

V pondelok 2. marca 2015 sme v U. S. Steel Košice privítali zástupcov spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd. z Južnej Kórei a Poľska. Hostia sa stretli s viceprezidentom pre predaj a marketing Christianom Kornom a ďalšími manažérmi úseku, ako aj generálnym manažérom pre technický servis zákazníkom USSE Viliamom Gašparom a prezreli si vybrané prevádzky podniku - zariadenie na plynulé odlievanie ocele do brám č. 2, teplú širokopásovú trať, lakoplastovaciu linku a pozinkovňu č. 3.

"Spoluprácu s firmou Samsung sme rozbehli už pred viac ako rokom," informoval generálny manažér predaja pre priemysel Július Lang. "Na jej základných princípoch sme sa dohodli pri našej ostatnej návšteve v Kórei koncom roku 2014. Skúšky nášho materiálu dopadli dobre o čom svedčí i to, že sme získali kvalifikáciu dodávateľa. Ďalšie kroky spolupráce sme špecifikovali počas tohto týždňovej návštevy manažérov kórejskej spoločnosti v našej firme, ktorí prejavili záujem vidieť výrobné prevádzky U. S. Steel Košice." Na margo možností intenzívnejších kontaktov v budúcom období J. Lang konštatoval: "Spoločnosť Samsung považujeme za dôležitého strategického partnera a možná kooperácia je pre nás veľkou príležitosťou dodávať do jej prevádzok na Slovensku i v Poľsku za studena valcované plechy, pozinkovaný i lakoplastovaný materiál," zdôraznil.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...