Vyhľadávanie:

Hutníci oceňujú presnosť a rýchlosť informácií

Hutníci oceňujú presnosť a rýchlosť informácií

Zriadenie Infocentra ľudských zdrojov sa osvedčilo

Potvrdzuje sa, že Infocentrum ľudských zdrojov (ĽZ), ktoré spoločnosť U. S. Steel Košice zriadila v prvom štvrťroku minulého roka ako súčasť nového prevádzkového modelu riadenia ľudských zdrojov, bolo mimoriadne dobrým krokom. Zamestnanci i manažéri na rôznych stupňoch riadenia, ktorí sa už so žiadosťou o radu či pomoc obrátili na toto stredisko, si jeho služby len pochvaľujú. Oceňujú predovšetkým rýchlosť a vyčerpávajúce informácie, ktoré získali po tom, čo vytočili telefónne číslo Infocentra ĽZ - 673 49 05.

"Služby infocentra som už využila dvakrát," podelila sa s nami o svoje skúsenosti Lucia Hrabčáková z úseku GM pre výskum a vývoj. "Pýtala som sa na telefónne čísla, odpoveď pracovníčky infocentra bola rýchla, presná a milá. Bola som veľmi spokojná." Rovnaký názor má tiež Mária Fonyiová zo správy prevádzky Meracia a regulačná technika. "Mala som problém pri zadávaní dochádzky. Otázku som poslala prostredníctvom intranetu a presnú odpoveď, ktorú infocentrum konzultovalo s právnym odborom, som dostala obratom. Myslím si, že vznik takejto služby bola dobrá vec." Katarína Rabíková, vedúca oddelenia úverové analýzy, o svojich poznatkoch hovorí: "Po organizačných zmenách na našom úseku a zaradení zamestnancov na iné strediská som potrebovala informáciu, či dovtedy schválené individuálne dohody o úprave pracovného času sú naďalej platné alebo je potrebné požiadať o ich opätovné schválenie. Odpoveď bola veľmi promptná a úplná."

Infocentrum ĽZ, ako zdôraznil Michal Chachaľak, vedúci odboru Servis ľudských zdrojov, je tu pre všetkých. S akými otázkami sa zamestnanci obracali v minulom roku na infocentrum najčastejšie?

"Boli naozaj rôznorodé. Volajúci chceli napríklad vedieť, aké sú podmienky odchodu do predčasného dôchodku, ako sa kráti stravný limit pri študijnom voľne, ako postupovať po skončení brigády v prípade záujmu o zamestnanie v U. S. Steel Košice, ale aj konkrétne rady ohľadom čerpania plateného voľna s náhradou mzdy. V týchto dňoch patrí medzi najfrekventovanejšie otázka súvisiaca s Usmernením prezidenta č. U/P/02 zo 6. decembra 2006, ktorý sa týka procesu hodnotenia výkonu zamestnancov kategórie T za obdobie roka 2006. V prípade potreby ozrejmenia si niektorých otázok alebo riešenia problémov môžu zamestnanci kontaktovať manažérov - Máriu Kubíkovú na t. č. 673 4449, e-mail MKubikova@ sk. uss.com alebo Denisu Belányiovú na t. č. 673 44 48, e-mail DBelanyiova@sk.uss.com."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...