Vyhľadávanie:

Hutnícky oheň sa rozhorí v piatok

Hutnícky oheň sa rozhorí v piatok

Letné športové hry zamestnancov U. S. Steel Košice sa začali golfovým turnajom na Alpinke

V závere týždňa, v dňoch 13. - 15. septembra 2012, sa uskutoční XXII. ročník Letných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice. Prológom tohto podujatia bol golfový turnaj na Alpinke, ktorého sa v nedeľu 9. septembra zúčastnilo 23 golfistov a golfistiek.

Oproti predchádzajúcim ročníkom dochádza v organizácii letných športových hier k niektorým zmenám. Kým v rokoch 2006 až 2011 sa do súťaženia v štrnástich športových odvetviach prihlásilo vyše tisíc rekreačných športovcov, v tomto roku sme zaregistrovali pokles štartujúcich. Turnaj v nohejbale, ako aj skôr avizovaná súťaž v kolkoch, sa v tomto roku nebudú konať.

Pre športovcov, ktorí budú bojovať v ostávajúcich jedenástich športových odvetviach, prinášame niekoľko užitočných informácií. Slávnostný ceremoniál otvorenia hier sa uskutoční v piatok 14. septembra 2012 na štadióne Technickej univerzity v Košiciach na Watsonovej ulici o 15.15 hodine. Pre tých, ktorí prídu na slávnostné otvorenie priamo zo zamestnania, uverejňujeme odchody električiek R zo vstupného areálu do Košíc: R3 -14.05, 14.15, 14.23, 14.31 a 14.57 hod., R4 - 14.17 hod. a R7 - 14.43 hod. Mimoriadny spoj s označením Športové hry USSK s odchodom zo vstupného areálu o 14.25 hod. dopraví športovcov na konečnú zastávku pri štadióne na ulici Boženy Němcovej. 0 16.00 hod. dopraví táto erka športovcov späť od štadióna smerom k OC Optima.

Prehľad športovísk: Malý futbal - štadión TU na Watsonovej ulici, volejbal - telocvične UPJŠ na Medickej, stolný tenis - herňa na štadióne Lokomotívy v Čermeli, bowling - Bowling pub na sídlisku KVP, šach a squash - herne vo vysokoškolskom internáte na Jedlíkovej, softbal - vedľa štadióna Technickej univerzity na Vysokoškolskej ulici, cyklistika - štart i cieľ na výpadovej ceste zo sídliska KVP smerom k mostu pri Optime, beh na 10 km a in-line korčuliari -štart zo Vstupného areálu USSK s cieľom pod mostom pri Optime smerom na sídlisko KVP. Tenis - jednotlivci odohrajú svoje súťaže podľa vekových kategórií na troch miestach v Košiciach - na dvorcoch pri internátoch UPJŠ na Medickej (budú hrať ženy a muži nad 50 rokov), pri penzióne SET (za Spoločenským pavilónom hrajú muži 40 - 50-roční) a v tenisovom areáli na sídlisku KVP (za mostom na Bratislavskej ulici 12 odohrajú turnaj muži do 40 rokov). Tieto údaje nájdete aj na intranete v rubrike Šport.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov športových hier, spojené s odovzdávaním cien trom najlepším jednotlivcom a kolektívom, sa uskutoční po skončení súťaží v sobotu 15. septembra o 18. hodine v Jumbo centre.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...