Vyhľadávanie:

Informácie pre súťažiach lyžiarov

Informácie pre súťažiach lyžiarov

TRÉNINGY NA JAHODNEJ

Tréningy na svahu Jahodnej s vyhradeným vlekom sa budú konať vždy vo štvrtok v dňoch 26. januára, 2. februára a 9. februára 2012 vo večerných hodinách od 18.00 do 20.00 hodiny. Spomínaná možnosť sa týka len tých zamestnancov USSK, ktorí sa prihlásia na preteky v obrovskom slalome do 24. januára. Pre ostatných, ktorí sa tréningov nezúčastnia, platí termín prihlásenia sa do 3. februára 2012. Tréningové hodiny platia jedine pre prihlásených dospelých zamestnancov USSK mužov a ženy, ako aj bývalých zamestnancov - dôchodcov.
Tréningy nie sú organizované pre rodinných príslušníkov, vrátane detí! Pri nástupe na vlek sa všetci prezentujú identifikačnými kartami zamestnanca USSK. V záujme vlastnej bezpečnosti, ale aj bezpečnosti ostatných lyžiarov, sa počas tréningov i pretekov odporúča používať lyžiarsku prilbu.

NA KOJŠOVKE TAKMER PÄŤDESIATKA BEŽCOV

Už túto sobotu, 21. januára 2012, sa na Kojšovskej holi v rámci zimnej olympiády uskutočnia preteky v behu na lyžiach. Prihlásených je 48 pretekárov, z nich 43 mužov a 5 žien. V kategórii mužov do 45 rokov sa prihlásilo 10 pretekárov, do 55 rokov 11 pretekárov, do 62 rokov 8 a nad 62 rokov 14 pretekárov. Doprava tam i späť do lyžiarskeho bežeckého areálu na Kojšovskej holi je zabezpečená autobusom s odchodom o 7.00 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...