Vyhľadávanie:

INTERPROTEC ponúkol novinky na osobnú ochranu

INTERPROTEC ponúkol novinky na osobnú ochranu

V dňoch 16. - 19. 5. 2006 sa v Brne v Českej republike uskutočnil medzinárodný veľtrh osobných ochranných pracovných prostriedkov INTERPROTEC. Na veľtrhu sa zúčastnilo 92 firiem z 13 krajín, ktoré prezentovali posledné novinky v oblasti OOPP - ochrannú obuv, odevy (bežné aj špeciálne), rukavice, prostriedky na ochranu sluchu, tváre a hlavy.

Vystavovatelia venovali veľkú pozornosť ochranným prostriedkom na prácu vo výškach, akými sú postroje, laná, tlmiče pádu, mobilné horizontálne istiace systémy. Ďalšou veľkou skupinou boli prostriedky na prácu zváračov (kukly s núteným obehom, štíty, rukavice a kompletné odevy). Na prácu v prostredí, kde je možný výskyt rôznych plynov, si bolo možné vybrať zo širokej škály detektorov plynu a dýchacích prístrojov. Zaujímavosťou boli prostriedky pre LOCK-OUT systém, pretože takýto projekt realizujeme v súčasnosti aj v našej firme.

Účasť na takomto veľtrhu je pre nás veľkým prínosom, pretože si môžeme porovnať sortiment a kvalitu osobných ochranných pracovných prostriedkov, ktoré zabezpečuje U. S. Steel Košice pre svojich zamestnancov s trendom vývoja v tejto oblasti vo svete. Objektívne musíme konštatovať, že v prípade takého porovnania by naša spoločnosť obstála viac než so cťou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...