Vyhľadávanie:

ISAK - pomoc pre absolventov

ISAK - pomoc pre absolventov

Výsledkom projektu Európskeho sociálneho fondu v rámci Sektorového operačného programu Ľudské zdroje je informačný systém ISAK pre uplatnenie absolventov v Košickom kraji. Podľa jeho manažérky Gabriely Hajdukovej cieľom projektu, ktorý implementoval KSK, bolo vytvoriť pomocný nástroj poradenstva o povolaniach a zamestnaniach. Integrovaný regionálny informačný systém zvyšuje dostupnosť, kvalitu a rozsah informácií pre žiakov, študentov i absolventov. ISAK má štyri základné moduly - Ponuka vzdelania, Ponuka práce a poradenstvo, Kvalifikačné požiadavky na absolventov a Vývoj trhu práce v kraji. Okrem toho ponúka aj užitočné rady ako začať podnikať, ako sa pripraviť na interview alebo ako napísať životopis, jeho súčasťou sú aj testy odhalenia vodcovských zručností, profesionálneho rozvoja osobnosti a podobne.

Po stránke http://isak.vucke.sk sprevádza návštevníkov pri hľadaní informácií svišť, ktorý sa stal maskotom Systému Vedomostí a Informácií o Štúdiu a Trhu práce. Partnermi projektu sú Technická univerzita Košice a Agentúra na podporu regionálneho rozvoja Košice, n.o.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...