Vyhľadávanie:

"Je to výborná skúsenosť..."

"Je to výborná skúsenosť..."

Mladí inžinieri, nováčikovia vo fabrike, absolvovali adaptačný kurz

Skupina absolventov vysokých škôl, ktorí v uplynulých mesiacoch uspeli vo výberovom konaní a posilnili rady zamestnancov U. S. Steel Košice, absolvovala minulý týždeň v zariadení na Košickej Belej adaptačný kurz. Pod gesciou útvaru Generálneho manažéra pre rozvoj a servis ľudských zdrojov od pondelka 20. novembra do piatku 24. novembra 2006 sa mladí inžinieri venovali aktivitám, ktoré im ako nováčikom pomôžu detailnejšie spoznať fabriku, osvojiť si jej zámery a princípy podnikania a stotožniť sa s nimi, ako aj získať základné manažérske a iné zručnosti.

"Tento adaptačný kurz je podľa môjho názoru výbornou skúsenosťou, či už z hľadiska tímovej práce, alebo získavania nových poznatkov. Spoznávam sa tu s novými ľuďmi, mladými inžiniermi, mám príležitosť overiť si svoje znalosti z tímovej práce, ktoré sme sa naučili teoreticky v škole a tu si to môžeme odskúšať, vrátane vlastného vystupovania pred kamerami a jeho zdokonaľovania," povedal nám jeden z účastníkov adaptačného programu, Július Šváb, ktorý "zarezáva" na úseku generálneho manažéra pre výskum a vývoj.

Mladí ľudia, ktorí dostali príležitosť na úvod týždňového sústredenia besedovať s viceprezidentom pre ľudské zdroje Miroslavom Kiraľvargom a vedúcim odboru vzdelávanie a rozvoj Karolom Gordiakom, mali naozaj bohatý program. Prvý deň absolvovali prehliadku celého podniku, od závodov prvovýroby až po finishing, ďalšie dni boli venované oboznámeniu sa so základnými atribútmi riadenia kvality, tréningom zameraným na prezentačné zručnosti a tímové riešenie problémov a rozhodovanie. Nesporne zaujímavým bol tiež celodenný workshop Simulácia firmy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...