Vyhľadávanie:

Jedinečná príležitosť pre železiarov a ich rodiny. Nenechajte si ju ujsť

Jedinečná príležitosť pre železiarov a ich rodiny. Nenechajte si ju ujsť

Navštívte s deťmi zábavné technické centrum Steel Park

Spoločnosť U. S. Steel Košice spolu s ďalšími partnermi otvorí v septembri zábavné technické centrum Steel Park. Je výsledkom aktívnej spolupráce košickej oceliarne a troch vzdelávacích a vedeckých inštitúcií - Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Slovenskej akadémie vied a Technickej univerzity v Košiciach. Steel Park vtiahne návštevníkov, prevažne deti od 7 rokov, do prostredia továrne, kde zažijú "príbeh ocele" - od ťažby surovín, cez valcovanie plechov, až po hotové výrobky - autá. Expozícia im ponúkne napríklad aktívne hranie sa v interaktívnom pieskovisku, ovládanie vysokozdvižnej plošiny, či prechod magnetickou lávkou, no aj oveľa viac. Na ploche 800 m2 bude deťom k dispozícii vyše päťdesiat interaktívnych exponátov. Rozhodne sa oplatí do centra prísť.

Steel Park bude pre verejnosť otvorený od 2. septembra 2013, no železiari spolu so svojimi rodinami majú jedinečnú príležitosť navštíviť ho o týždeň skôr, a to v rámci testovacej prevádzky od 26. augusta 2013 do 30. augusta 2013.

Organizátori chcú poskytnúť rodinám košických oceliarov komfortnú návštevu centra. Preto rozdelili každý deň na štyri dvojhodinové turnusy:

  • 10.00 - 12.00 hod.
  • 12.00 - 14.00 hod.
  • 14.00 - 16.00 hod.
  • 16.00 - 18.00 hod.
Kapacita každého turnusu je 150 ľudí. Odporúčaný vek malých návštevníkov je od 7 rokov.

AKO SA PRIHLÁSIŤ
Ak máte záujem poskytnúť svojim deťom netradičný zážitok na záver prázdnin, zaregistrujte sa na niektorý z turnusov prostredníctvom aplikácie, ktorú nájdete na titulnej strane intranetu. Vstup bez registrácie nebude možný.
Prihlasovacia aplikácia na intranete bude funkčná od 1. augusta 2013 až do naplnenia kapacít všetkých turnusov. Kapacita je spolu 3000 ľudí, preto neváhajte a prihláste sa čím skôr. Pri prihlasovaní zadajte svoje meno, priezvisko a osobné číslo. Zamestnanec sa môže prihlásiť iba raz. Tých zamestnancov, ktorí nemajú prístup na intranet, môže prihlásiť majster alebo kolega. Počet dospelých a počet detí (vrátane zamestnanca) nemá presiahnuť 5 osôb. V prípade viacpočetnej rodiny treba zavolať na telefónne číslo 3 4782, ktoré je k dispozícii každý pracovný deň od 8.00 do 11.00 hod. Vyberte si deň a hodinu, kedy chcete Steel Park navštíviť.
Potvrdenie o registrácii si vytlačte. Preukážete sa ním pri vstupe do Steel Parku.

AKO SA DOSTANETE DO STEEL PARKU
Zábavné technické centrum Steel Park sa nachádza v zrekonštruovanom areáli Kasární/Kulturparku na Kukučínovej ulici č. 2 v Košiciach, napravo od centrálnej budovy (ak prichádzate hlavným vchodom cez novovytvorené námestie z Kukučínovej ulice).

VSTUPENKA
Vstup do centra je pre železiarov a ich rodiny počas testovacieho týždňa zadarmo. Ako vstupenka poslúži potvrdenie o registrácii, ktoré si nezabudnite so sebou priniesť. Navyše, všetky potvrdenia budú zaradené do žrebovania o ceny. Mená výhercov uverejníme v Oceli východu.

VÁŠ NÁZOR ORGANIZÁTOROV PODUJATIA ZAUJÍMA
Organizátori budú veľmi radi, keď im po návšteve Steel Parku pošlete svoje hodnotenia, názory a postrehy. Hodnotiaci dotazník nájdete na intranete. Žiadame návštevníkov o toleranciu, Steel Park bude v uvedenom čase v testovacej prevádzke.
Vo vlastnom záujme si zabezpečte pitný režim, pretože počas tohto týždňa nebudú pravdepodobne k dispozícii zariadenia s možnosťou občerstvenia. Upozorňujeme, že v súlade s platnými právnymi predpismi ponesú rodičia ako zákonní zástupcovia maloletých detí počas prehliadky Steel Parku zodpovednosť za ich bezpečnosť a ochranu života a zdravia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...