Vyhľadávanie:

John P. Surma navštívil aj Steel Arenu

John P. Surma navštívil aj Steel Arenu

Aréna

Počas návštevy Košíc prezident U. S. Steel Corporation a CEO John P. Surma zavítal na stavbu zimného štadióna. Pri tejto príležitosti sme ho požiadali o krátky rozhovor.

· Navštívili ste stavbu zimného štadióna Steel Arena v Košiciach, ktorú podporujú oceliarne U. S. Steel Košice. Čo na ňu hovoríte?
Navštívil som ju už pred rokom. Moje dojmy sú úžasné, je to naozaj nádherná budova. Ja, ako hokejista a otec troch hokejistov, by som v nej veľmi rád hrával. Mám z nej veľmi dobrý pocit a veľmi sa mi páči.

· Nadobudli ste teda presvedčenie, že značná časť z dodatočného zdanenia USSK za nadprodukciu ocele z minulého roka - asi 250 miliónov korún - išla správnym smerom?
Áno. Hovorili sme o tom s premiérom Dzurindom, aj sme prezentovali požiadavku alebo prosbu, aby tie peniaze opäť išli týmto smerom. Reakcie premiéra boli veľmi dobré, preto dúfame, že sa to zas podarí.

· Pokúsite sa urobiť niečo pre to, aby sa Steel Arena otvorila za účasti nejakého atraktívneho človeka alebo súpera, trebárs s Pittsburgh Penguins?
Stále hrávam hokej a sľúbil som premiérovi Dzurindovi, že pri otvorení Steel Areny budem aj korčuľovať. Na otvorenie som pozval aj môjho priateľa Maria Lemieuxa z Penguins, aby sme sa mohli spolu tešiť z tohto dňa. Dohodol som sa aj s prezidentom Gašparovičom, ktorý podľa mojich informácií tiež hráva hokej, že v deň otvorenia budeme spolu korčuľovať v Steel Arene.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...