Vyhľadávanie:

Jubilejný Košice Open 2012

Jubilejný Košice Open 2012

Priaznivci tenisu v Košiciach sa majú na čo tešiť. V júni sa na tenisových dvorcoch areálu na Aničke bude už tradične konať tenisový challengerový turnaj mužov Košice Open 2012. V tomto roku to bude jubilejný 10. ročník, na ktorom sa opäť zíde tenisová elita z prvej i druhej stovky rebríčka ATP. Turnaj sa uskutoční v dňoch 9. - 16. júna. V sobotu a v nedeľu 9. - 10. júna sa za účasti 32 hráčov bude najprv hrať kvalifikácia, z ktorej do hlavnej súťaže postúpia štyria najlepší kvalifikanti. Hlavná súťaž, v ktorej bude tak isto 32 tenistov, sa začne v pondelok 11. júna zápasmi prvého kola dvojhry i štvorhry so začiatkom od 13. hodiny. Finálové súboje v obidvoch kategóriách sa uskutočnia v sobotu 16. júna so začiatkom o 14. hodine.

Ako nám povedal technický riaditeľ turnaja Branislav Stankovič, tak ako po iné roky, aj teraz pripravia organizátori bohatý sprievodný program a charitatívne akcie. Nebude chýbať detský mini tenis v Auparku, autogramiáda športovcov, v areáli na Aničke mini tenis pre deti z detských domovov, pre sponzorov golfový turnaj i tradičný tenisový VIP turnaj, ktorý odohrajú v sobotu 16. júna predpoludním od 9.30 hod.

Pre záujemcov je vstup na všetky zápasy do hľadiska areálu voľný.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...