Vyhľadávanie:

Jubilejný ples vo výbornej nálade

Jubilejný ples vo výbornej nálade

Na X. reprezentačnom plese Podpory výroby bezmála 670 hostí

Desiaty reprezentačný ples Podpory výroby prilákal 29. januára 2011 do Domu umenia takmer 670 hostí. "Tohtoročný jubilejný ples, ktorého hostiteľmi boli generálny manažér pre podporu výroby Ján Petko, predsedníčka Základnej organizácie OZ KOVO Energetika Eva Mihaliková a predseda Základnej organizácie OZ KOVO Centrálna údržba Karol Krišica, sa naozaj vydaril," komentoval podujatie vedúci organizačného štábu Lambert Kredatus. "Na príprave bálu sa niekoľko týždňov podieľali zástupcovia divíznych závodov Energetika, Údržba, Mechanika i útvaru generálneho manažéra pre podporu výroby - Mária Barnová, Oľga Flešárová, Marcela Balážová, Ladislav Iľaščík, Bohumil Štefáni, Bartolomej Feničin, Jozef Valečko, Zdenek Džubera a Valéria Kováčová. Dali sme si naozaj záležať, veď úspech plesu zaručovali príjemné prostredie, dobré menu, hodnotná tombola, zaujímavý program a dobre naladení hostia."

Pozvanie na ples prijali prezident spoločnosti U. S. Steel Košice David J. Rintoul s manželkou, viceprezident pre výrobu Mark G. Tabler, viceprezident pre technológiu Vladimír Jacko s manželkou, generálni manažéri a riaditelia divíznych závodov. Na ples zavítal aj podpredseda OZ KOVO Anton Mifka, štatutárny podpredseda Rady OZ KOVO Dušan Štefáni a predseda Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Mikuláš Hintoš.

Moderátorkou večera bola Karin Majtánová, do tanca vyhrávali dve hudobné skupiny, skladby na počúvanie i spev ponúkla folklórna skupina Borievka. Vyžrebovaní hostia získali vstupenky na blížiace sa majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, zľavu na letnú dovolenku od cestovnej kancelárie i vstupenky na budúcoročný ples.

Chuť zabávať sa vydržala údržbárom a energetikom až do svitania. Pre organizátorov to bola najlepšia odmena za vynaložené úsilie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...