Vyhľadávanie:

Július Lang členom Rady riaditeľov ECCA

Július Lang členom Rady riaditeľov ECCA

Generálneho manažéra U. S. Steel Košice pre marketing a strategické plánovanie Júliusa Langa zvolili za člena Rady riaditeľov Európskeho združenia výrobcov plechov s organickými povlakmi (European Coil Coating Association - ECCA). Košická oceliarska spoločnosť má tak svojho zástupcu v tomto najvyššom orgáne asociácie po prvý raz v histórii.

Voľby sa uskutočnili počas 43. generálneho stretnutia európskeho združenia v dňoch 25. - 27. mája v Helsinkách za účasti 160 zástupcov oceliarskych firiem, na ktorom USSK zastupovali Július Lang a riaditeľ pre marketing Milan Beličák.

ECCA - European Coil Coating Association je medzinárodná nezisková organizácia, ktorá spája výrobcov plechov s organickými povlakmi (tzv. lakoplastované plechy), dodávateľov farieb a výrobcov technologických zariadení na výrobu týchto plechov. V súčasnosti asociácia združuje približne 170 spoločností, vrátane najväčších výrobcov ako sú ArcelorMittal, Corus, ThyssenKrupp, Voestalpine, Novolipetsk Steel, Ruukki a Salzgitter. U. S. Steel Košice je členom asociácie od roku 1976.

Členovia rady riaditeľov sú volení na dvojročné obdobie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...