Vyhľadávanie:

Július Lang členom Výkonného výboru Združenia automobilového priemyslu SR

Július Lang členom Výkonného výboru Združenia automobilového priemyslu SR

Výkonný výbor Združenia automobilového priemyslu SR na zasadnutí dňa 17. septembra 2009 odsúhlasil prijatie Júliusa Langa, generálneho manažéra U. S. Steel Košice pre marketing a strategické plánovanie, za člena výboru.

Záujmové združenie automobilového priemyslu SR vzniklo v roku 1993 a v súčasnosti spája 147 právnických subjektov - výrobcov a dodávateľov produktov pre automobilový priemysel. Jeho cieľom je predovšetkým rozvoj automobilového a dodávateľského priemyslu, ako špecifického odvetvia slovenského priemyslu a jeho prezentácia doma i v zahraničí. Členmi spoločnosti sú všetci významní automobiloví výrobcovia na Slovensku, ako sú Volkswagen Slovakia, a.s., PCA Slovakia, KIA Motors Slovakia. Záujmové združenie je kolektívnym členom SAP (Sdružení automobilového průmyslu ČR). Od roku 2002 členom európskej asociácie výrobcov automobilov ACEA (European Automobile Manufacturers´ Association).

U. S. Steel Košice je členom tohto združenia od roku 2001. Od členstva vo výkonnom výbore očakáva zintenzívnenie doterajšej dobrej vzájomnej spolupráce a hlbšie zapájanie sa do činnosti zväzu i vzájomnú výmenu informácií. Spolupráca so združením umožní bližší kontakt aj so skupinou zákazníkov, ktorí sú jej členmi, ako sú Tower alebo Matador.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...