Vyhľadávanie:

Juniori druhí, dorastenci štvrtí

Juniori druhí, dorastenci štvrtí

Mladí hokejisti HC Košice odštartovali v novom ročníku juniorskú i dorasteneckú extraligu veľmi dobre. Juniori sa pod vedením trénera Antona Bartánusa a jeho asistenta Miroslava Žabku hneď po štarte usadili na najvyššej priečke a zotrvali na nej až do uplynulého dvojkola. V ňom v jednom zápase podľahli na ľade v Steel aréne svojim rovesníkom z Martina 1:3 a stratili pozíciu lídra. Dosť sa natrápili aj v druhom nedeľňajšom súboji s Liptovským Mikulášom. V riadnom hracom čase len remizovali 5:5, v predĺžení sa im podarilo streliť víťazný gól a na svoje konto si pripísali 2 body. V tabuľke majú po týchto dvoch kolách stratu šiestich bodov na vedúci Martin.

Dorastenci HC Košice si pod vedením trénerskej dvojice Vladimír Svitek, Mojmír Božík stále udržujú postavenie vo vedúcom kvartete a to i napriek tomu, že v uplynulom kole jeden z dvoch zápasov prehrali. Na ľade súpera v Martine najprv v sobotu vyhrali vysoko 7:2, ale na druhý deň prehrali v Liptovskom Mikuláši 1:2 V tabuľke im po 18. kole patrí 4. miesto. Na vedúci Trenčín strácajú len deväť bodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...