Vyhľadávanie:

Kalendár vyzdobili už po piaty raz deti

Kalendár vyzdobili už po piaty raz deti

Kto vyhral v súťaži o najkrajšiu kresbu s tematikou bezpečnosti práce

Už po piaty raz sa do rúk všetkých zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností dostane nástenný kalendár vyzdobený kresbami detí s tematikou bezpečnosti práce. Budúcoročný prehľad dní, týždňov a mesiacov krášli trinásť najkrajších výtvarných prác, ktoré vybrala porota z výkresov zaslaných do súťaže organizovanej útvarom Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice.

"Tohto roku sme obdržali práce od tridsaťjeden detí vo veku šesť až pätnásť rokov," informovala Beáta Némethová z útvaru Riaditeľa pre BaHP. "O najlepších prácach a tiež o výhercoch rozhodovali pedagógovia Základnej umeleckej školy na Irkutskej ulici v Košiciach. Do kalendára na rok 2006 sa dostanú práce týchto detí: Katarína Grofová (13), Dominika Gumanová (6), Juraj Halás (14), Martin Kopčík (10), Viktor Kopčík (11), Daniela Palacká (8), Petronela Šťastná (12), Helena Štempeľová (13), Eduard Šulc (7), Veronika Šulcová (9), Marek Varga (9), Cecília Verbovská (11) a Ondrej Verbovský (12). O víťazstvo sa, rovnako ako vlani, podelia dve dievčatá. V kategórii 6 - 10 rokov zvíťazila Daniela Palacká a v kategórii 11 - 15 rokov Petronela Šťastná." Autori víťazných prác získajú hodnotné vecné ceny venované USSK.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...