Vyhľadávanie:

Kapitán podporí Arénu

Kapitán podporí Arénu

Kroták

V týchto dňoch sa medzi priaznivcami hokeja v Košiciach dosť hovorí o tom, že prispením 2 % z dane môžu právnické i fyzické osoby podporiť šport v meste a pomôcť tak dostavať Košickú arénu. Košická aréna je občianske združenie, ktoré je majiteľom zatiaľ nedostavaného hokejového štadióna v Košiciach. Aby bol tento stánok čo najskôr dokončený a slúžil svojmu účelu, na tom sa chcú podieľať aj hokejisti z extraligového celku HC Košice.

"Aj ja pošlem svoje 2 % Košickej aréne", hovorí kapitán mužstva Arne Kroták, ktorý v nedeľu dvoma gólmi rozhodol o víťazstve Košíc nad Trenčínom. Ako najlepší strelec extraligy s 24 gólmi sa vyšvihol aj na priebežné prvé miesto kanonierskej hitparády v histórii slovenskej extraligy. Nastrieľal v nej už 274 gólov, o jeden viac ako hráč Nitry Ľubomír Kolník a o šesť viac ako hráč Zvolena Vlastimil Plavucha. Pre tých, ktorí chcú takýmto spôsobom podporiť Košickú arénu, zároveň uverejňujeme vzor formuláru.

Ak ste bývalým akcionárom spoločnosti Hutník a budete si teda podávať daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za obdobie roka 2004 na daňovom úrade sami, môžete sa rozhodnúť, že poukážete 2 % zaplatenej dane OZ Košická aréna. Ak sa rozhodnete týmto spôsobom podporiť toto občianske združenie, vyplňte v daňovom priznaní oddiel XII. - Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby podľa § 50 zákona podľa priloženého vzoru:

Vzor

O tom, ako postupovať pri poukázaní 2% v prípade, že ste neboli akcionárom spoločnosti Hutník a poveríte na základe žiadosti vášho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania, prinesieme informácie v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...