Vyhľadávanie:

Kapitán sklamaný piskotom fanúšikov

Kapitán sklamaný piskotom fanúšikov

Povzbuďme náš tím v ďalších extraligových zápasoch a vytvorme mu hernú pohodu

Košice sú v zrkadle diváckeho záujmu zo všetkých extraligových celkov zatiaľ na tom najlepšie. Na sedemnásť domácich zápasov v sezóne 2009-2010 sa do Steel arény prišlo pozrieť až 102 066 divákov. Je to o 52 004 divákov viac než majú na druhom mieste v tomto hodnotení hokejisti Nitry. V poslednom zápase sa niektorí členovia fan klubu otočili k mužstvu chrbtom. Je to ich osobné rozhodnutie, nemali by však iným brániť v povzbudzovaní a hlavne nie zastrašovaním mladých fanúšikov. To nášmu mužstvu rozhodne nepomôže a hráčom to v súboji so Skaličanmi k pohode neprospelo. Nesúhlas sa dá prejaviť aj slušnou formou, ako je to zvykom v kultúrnych hokejových krajinách.

Nevhodné skandovanie a piskot fanúšikov rozladili viacerých našich hráčov. "Ja viem, že od majstra sa očakávajú kvalitnejšie výkony a priaznivejšie výsledky. Chlapci sa na ľade snažia, bojujú, nič neodflákli a že nám to teraz nejde tak ako v predchádzajúcej sezóne, takýto piskot sme si nezaslúžili," nechal sa po stretnutí so Skalicou počuť kapitán nášho mužstva Peter Bartoš a dodal: "Doteraz, keď sa nám nedarilo, diváci nás vždy dokázali vyburcovať k ešte väčšej ofenzíve. Bol som veľmi prekvapený a sklamaný postojom fanúšikov. Také niečo som ešte nikdy nikde nezažil. Naozaj mám veľmi zlé pocity. Veď ešte nič nie je stratené. Potrebujeme sa zomknúť a nastúpiť do ďalšieho zápasu s cieľom vyhrať. Stále je o čo bojovať a play - off sa začne prakticky od nuly. Máme dobré mužstvo, mladí hráči potrebujú nabrať sebadôveru a ja verím, že sa postupne, ako sa hovorí nakopneme, a všetko sa zmení k lepšiemu."

Práve teraz je ten čas, keď naši hokejisti potrebujú v zostávajúcich zápasoch základnej časti povzbudiť a vyjadriť im maximálnu podporu. Čakáme na moment, kedy hráči dokážu zlomiť sériu neúspechov, veď sezóna ešte nie je stratená. Mužstvo je v tabuľke momentálne na siedmom mieste a od ôsmej priečky, ktorá zaručuje účasť v play-off, na ktorej je momentálne Žilina, ich delí len sedem bodov.

Extraligový hokejový kolotoč sa v tomto týždni krúti ďalej. V piatok 22. januára sa Košičania predstavia na ľade súpera v Martine. Na budúci týždeň sa v piatok 29. januára zápasom HC Košice - Žilina o 17.30 hod. začne už záverečná štvrtá štvrtina základnej časti. Aj o dva dni na to, v nedeľu 31. januára, budú mať naši hokejisti o 17.30 hod. výhodu domáceho ľadu, na ktorom v Steel aréne privítajú Nitru.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...