Vyhľadávanie:

Karpatská vandrovka

Karpatská vandrovka

Karpatská nadácia organizuje od roku 2010 vytrvalostný turistický pochod pre športovo naladených ľudí pod názvom Karpatská vandrovka. Je to jedinečná aktivita zameraná na získavanie finančných prostriedkov pre rozvoj východného Slovenska. Tretí ročník tohto podujatia sa uskutoční v sobotu 22. septembra 2012 na 50-kilometrovej trase vedúcej po lesných cestičkách hrebeňom Volovských vrchov v čarovnej prírode Karpát. Štart pochodu je o 5. hodine v Kúpeľoch Štós a cieľ trasy sa po približne šestnástich hodinách končí na Hornom Bankove pri Košiciach.

Karpatská vandrovka spája ľudí so zmyslom pre dobrodružstvo, ktorí si chcú otestovať svoju vytrvalosť i silu a dobrovoľne ochotne podporia dobrú vec. Každý účastník pochodu daruje do Fondu Karpatskej vandrovky sumu 100 eur. Fond spravuje Karpatská nadácia, ktorá všetky peniaze využíva na podporu dobrých nápadov a zmysluplných projektov na východnom Slovensku. Viac informácií na www.karpatskavandrovka.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...