Vyhľadávanie:

Každý musí byť obozretný

Každý musí byť obozretný

Bezpečná práca pri GO VP 1 je prioritou

Generálnu opravu vysokej pece č. 1 sprevádza tiež úprava pravidiel pre bezpečný výkon prác v priestoroch pece. "V prípravnej fáze sa bezpečnosťou zaoberal štáb generálnej opravy pod vedením manažéra projektu Dušana Heveru. Všetky otázky súvisiace s problematikou počas opravy rieši špecialista bezpečnosti práce z firmy SONGER Steel Services Dave Bryant a za U. S. Steel Košice Branislav Dubéci," informoval riaditeľ pre bezpečnosť práce USSK Pavel Vaščák. "Riadiaci tím bezpečnosti práce, doplnený o bezpečnostných technikov dodávateľských firiem, už vopred pripravil opatrenia pre bezpečnú činnosť zamestnancov zúčastňujúcich sa na akcii. V školiacom centre kardinálnych pravidiel sa konali bezpečnostné tréningy z kardinálnych pravidiel, zamerané na podmienky práce v priestore staveniska i samotnej vysokej pece. Špecifikovali sme i hlavné zásady bezpečnej práce."

Školenia, uviedol Vaščák, absolvovali vrcholoví manažéri spoločnosti, riadiaci zamestnanci dodávateľských firiem, riadiaci manažéri úseku generálneho manažéra pre podporu výroby i odborní zamestnanci pre bezpečnosť práce z USSK a dodávateľských firiem. S pravidlami a podmienkami pre prácu na VP1 boli oboznámení všetci účastníci opravy dodávateľských firiem.

HLAVNÉ ZÁSADY BEZPEČNEJ PRÁCE

  • Zabezpečenie pracoviska
  • Správnosť vedenia denníkov predákov
  • Uzavreté priestory
  • Práce vo výškach
  • Manipulácia s materiálom
  • Používanie osobných ochranných pracovných prostriedkov

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...