Vyhľadávanie:

Kevin Bradley novým výkonným viceprezidentom a finančným riaditeľom

Kevin Bradley novým výkonným viceprezidentom a finančným riaditeľom

Dňa 26. júla 2017 United States Steel Corporation oznámila vymenovanie Kevina Bradleyho za nového výkonného viceprezidenta a finančného riaditeľa.

Kevin Bradley prevezme výkonnú zodpovednosť za dohľad a vedenie celej finančnej sekcie vrátane finančného plánovania a analýzy, externých hlásení, kreditných, daňových a pokladničných služieb, vzťahov s investormi, internej kontroly a administratívneho dohľadu nad interným auditom. Bude takisto aktívne prispievať k vývoju a implementácii strategických priorít vrátane pokračujúcich transformačných úsilí.

Kevin Bradley strávil predošlých 11 rokov v spoločnosti Terex Corporation. Počas pôsobenia     v Terexe zastával  pozíciu prezidenta dvoch kľúčových obchodných jednotiek -  Finančné služby Terex a Žeriavy Terex. Neskôr, v roku 2013, bol vymenovaný za hlavného viceprezidenta a finančného riaditeľa na korporačnej úrovni. 

Pred pôsobením v Terexe strávil Kevin takmer 20 rokov prácou v priemysle poskytovaním finančných služieb pre spoločnosti GE Capital a AT&T Capital.  

Kevin získal svoj bakalársky titul v účtovníctve na Montclair State University.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...