Vyhľadávanie:

Komu výťažok z predaja punču

Komu výťažok z predaja punču

Pamätáte sa? Pred Vianocami, od 5. do 23. decembra, sa každý deň podvečer hodinu a pol predával na Hlavnej ulici takzvaný primátorský punč. Za pultom ako prví stáli prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta a primátor Košíc Zdenko Trebuľa, potom sa pridali starostovia jednotlivých mestských častí, ale i riaditelia významných inštitúcií.

Minimálna cena nápoja bola síce iba dvadsať korún, no počas devätnástich dní sa podarilo nazbierať 56 810,40 korún. Výťažok z predaja punču, ako nás informovala hovorkyňa MMK Zuzana Bobríková, bude rozdelený medzi šesť subjektov. Po desaťtisíc korún dostanú oddelenie Detskej onkológie FNsP na Triede SNP 1, Klinika rádioterapie a onkológie FNsP L. Pasteura na Rastislavovej 43, Geriatrický ústav sv. Lukáša na Strojárskej 13, Zariadenie opatrovateľskej služby, Ťahanovské riadky 91 a Zariadenie opatrovateľskej služby na Krosnianskej 13. Na výchovu mentálne postihnutej mládeže dostane odborné učilište na Alejovej ulici 6 zostávajúcu sumu - 6810,40 korún.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...