Vyhľadávanie:

Konferencia o projektovom riadení

Konferencia o projektovom riadení

Projektové riadenie
Anna Miklošíková, manažérka projektov v U. S. Steel Košice s prezidentom IPMA Klausom Panenbeckerom (vpravo) a projektovým manažérom C.D. Wickramatillake z Veľkej Británie.

Pod záštitou podpredsedu vlády SR Pála Csákyho sa v dňoch 22. a 23. septembra 2004 uskutočnila v Bratislave 3. medzinárodná konferencia o projektovom riadení. Konferenciu združenia národných asociácií stredoeurópskych krajín zaoberajúcich sa projektovým riadením s názvom SENET usporiadala slovenská asociácia - Spoločnosť pre projektové riadenie, ktorej členom je aj naša spoločnosť.

Mottom konferencie bolo Projektové riadenie pomáha na ceste do Európskej únie. Na stretnutí sa zúčastnili projektoví manažéri a odborníci z oblasti projektového riadenia z jedenástich krajín, vrátane USA a Veľkej Británie. O svoje skúsenosti v tejto oblasti sa aktívne podelili aj manažéri z úseku inžinieringu našej spoločnosti.

Prednášky D. Hathawaya a A. Miklošíkovej, zamerané na prezentáciu metodiky využívanej pri projektovom riadení v U. S. Steel Košice, zaujali účastníkov a dokonca aj prezidenta Medzinárodnej projektovej asociácie - IPMA Klausa Panenbeckera z Nemecka. Celkovo bolo prezentovaných 32 prednášok, z ktorých si naši manažéri odniesli námety pre svoju prácu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...