Vyhľadávanie:

Korad na Hungarotherme

Korad na Hungarotherme

V minulých dňoch sa spoločnosť U. S. Steel Košice, s.r.o. svojimi panelovými radiátormi KORAD predstavila na medzinárodnom veľtrhu HUNGAROTHERM v Budapešti, ktorý bol zameraný na vykurovaciu, sanitačnú, klimatizačnú a ventilačnú techniku. Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov, kedy bol veľtrh súčasťou stavebného veľtrhu CONSTRUMA, tento 3. ročník sa konal už samostatne. Na veľtrhu HUNGAROTHERM sa na ploche viac ako 11 400 m2 celkovo prezentovalo vyše 300 vystavovateľov z pätnástich krajín sveta.

"Predaj na maďarský trh patrí medzi priority v našej obchodnej stratégii," hovorí Ján Seman, obchodný riaditeľ pre predaj radiátorov U. S. Steel Košice. "Napriek silnej domácej produkcii firiem Vogel - Noot a Dunaffer, sme sa na tomto trhu v ostatných rokoch pevne etablovali. Okrem posilňovania pozície už jestvujúcich zákazníkov pokračujeme v rozširovaní našej odbernej siete. V tomto smere nám bol nápomocný aj veľtrh HUNGAROTHERM, kde sme absolvovali rad rokovaní, výsledky ktorých by sa mali pozitívne prejaviť v druhom polroku 2005."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...