Vyhľadávanie:

KORAD vo Frankfurte

KORAD vo Frankfurte

V dňoch 15. - 19.3. 2005 sa vo Frankfurte nad Mohanom uskutočnil jeden z najväčších medzinárodných veľtrhov pre vykurovacie systémy, ventilačnú a klimatizačnú techniku a kúpeľňové zariadenia ISH Frankfurt 2005. Medzi 2350 vystavovateľmi z 58 krajín sveta bola i spoločnosť U. S. Steel Košice, ktorá prezentovala panelové radiátory KORAD.

Podľa vyjadrenia Jána Semana, obchodného riaditeľa pre predaj radiátorov, veľtrh vo Frankfurte je pre firmu dôležitý z viacerých hľadísk. "Ako najväčšia výstava svojho druhu ponúka šancu získať nových zákazníkov, široký zdroj informácií a dáva možnosť otvoreniu nových trhov v Holandsku, Írsku, Francúzsku, ako aj získania nových partnerov na už jestvujúcich teritóriách. Potvrdila sa skutočnosť, že predaj za ostatné mesiace bol pre "radiátorovú" Európu najslabší za desať ostatných rokov. Niektoré trhy, napríklad Poľsko, zaznamenali až 60-percentný prepad, v priemere to predstavuje 20 - 40 percent. Konkurencia na túto skutočnosť reaguje ústupom z cenových pozícií minulého roku."

S prezentáciou na veľtrhu je spokojný tiež František Helfen z obchodnej propagácie. Vo Frankfurte, vraví, sa schádza európska špička výrobcov radiátorov a ďalších komodít v oblasti vykurovania a preto je veľmi dôležité, aby sa U. S. Steel Košice na ňom zúčastňovala aj v budúcnosti. "Záujem o tento špecializovaný veľtrh každý rok stúpa a našou snahou, ako vystavovateľa, je realizovať výstavný priestor pri špičkových európskych firmách."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...