Vyhľadávanie:

Košičania trofej neobhájili

Košičania trofej neobhájili

Víťazom 2. ročníka hokejového turnaja Cassovia Hockey Cup, ktorý sa konal v uplynulom týždni v Steel aréne, sa stali hokejisti Slovana Bratislava. Ani v jednom z troch stretnutí na turnaji v Košiciach nezaváhali a keďže nenašli premožiteľa, zaslúžene získali cennú trofej. Bratislavčania postupne zdolali HKM 32 Liptovský Mikuláš 4:0, nad našim majstrovským tímom HC Košice zvíťazili 6:2 a v poslednom zápase vyhrali nad Duklou Trenčín 6:1. Naši hokejisti po víťazstve nad Trenčínom 5:2 a v poslednom zápase nad Liptovským Mikulášom 7:3 skončili v konečnej tabuľke turnaja na 2. mieste. Na záver organizátori vyhodnotili a odmenili najlepších hráčov. Najlepším brankárom sa stal Konrád zo Slovana, najlepším obrancom bol náš Tabaček a dve ceny prevzal útočník HC Košice Rudolf Huna. Ten bol s tromi gólmi nielen najlepším strelcom, ale aj najproduktívnejším hráčom turnaja.

Zajtra odohrajú Košičania v rámci prípravy na nový ročník hokejovej extraligy posledný prípravný zápas na ľade v Banskej Bystrici. Tréner mužstva A. Tomko už môže počítať s ďalšou posilou v útoku. V prvý septembrový deň podpísal s našim majstrovským celkom zmluvu na sezónu 2009/2010 odchovanec Vladimír Dravecký, ktorý predchádzajúce dva ročníky strávil v súťaži AHL v tíme Manchester Monarchs, ktoré je farmárskym mužstvom účastníka NHL Los Angeles Kings.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...