Vyhľadávanie:

Košické nebo zahalia balóny

Košické nebo zahalia balóny

18. ročník populárnej fiesty

Dnes vyletia nad Košice balóny. Už 18. ročník balónovej fiesty organizovaný aj v partnerskej spolupráci s U. S. Steel Košice je naplánovaný na 8. až 12 júna. Na štvordňovom podujatí sa tento rok zúčastní 17 posádok z domova i zahraničia. Najväčším lákadlom bude balón z Belgicka v tvare detskej postavičky Šmolka a návštevníkov isto zaujme aj exotická návšteva z Thajska. Lietať sa bude za priaznivých poveternostných podmienok vždy ráno o 6.30 hod. z Mestského parku v blízkosti Jesenského ulice a večer o 19.00 hod. z priestoru parkoviska OC Optima. Košice si z vtáčej perspektívy pozrie aj víťaz výtvarnej súťaže vyhlásenej pre Detský domov Uralská. Na piatok je pri OC Optima od 17.00 do 22.00 hod. pripravený bohatý program s množstvom atrakcií pre deti, ohňová šou a nebude chýbať ani populárne nočné nafukovanie balónov.

Akcia sa skončí záverečnými letmi 12. júna. Záujemcovia si počas celej balónovej fiesty budú môcť kúpiť lístky na vyhliadkový let. Viac informácií nájdete na internetovej stránke organizátora www.balon.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...