Vyhľadávanie:

Košické športové leto 2007

Košické športové leto 2007

Ani sa nenazdáme a školské prázdniny sú čochvíľa tu. A s nimi v poradí už tretí ročník Košického športového leta 2007, ktorý sa uskutoční už tradične v priestoroch Športovo-zábavného areálu na Alejovej ulici v Košiciach. Aj v tomto roku je hlavným organizátorom podujatia Mestská časť Košice-Juh v spolupráci s Mestom Košice a jeho podporovateľom je spoločnosť U. S. Steel Košice. Cieľom aktivity, ktorá sa medzi mládežou teší veľkej obľube, je zapojiť čo najväčší počet žiakov a študentov z celého mesta do športových hier počas letných prázdnin a ponúknuť im tak priestor na zmysluplné využitie voľného času. Pripravené sú tri turnusy, vždy so začiatkom o 9.30 hod., a to od 9. do 20. júla, 27. júla do 9. augusta a od 15. do 28. augusta 2007. Pre víťazov sú pripravené vecné ceny.


Umožnite vašim deťom prežiť časť letných dní na ihriskách. Prihlásiť sa môžu na turnaje vo futbale, streetbale, volejbale, hokejbale, tenise či stolnom tenise, a to tak chlapci, ako aj dievčatá, jednotlivo i v družstvách. Štartovné je 40 korún na turnus, osobu a druh športu. Vyplnenú prihlášku treba zaslať alebo priniesť do 5. júla 2007 na adresu Športovo-zábavný areál, Alejová 2, 040 01 Košice alebo Miestny úrad MČ Košice-Juh, Smetanova 4, 040 01 Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...