Vyhľadávanie:

Košické športové leto 2007 je v plnom prúde

Košické športové leto 2007 je v plnom prúde

"Teta, už je tri štvrte na jednu! Môžeme začať?" pýtal sa s loptou pod pazuchou aj za svojich rovesníkov v slnku zaliatom Detskom športovom a zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach sotva dvanásťročný mládenec. Miro, ako nám neskôr prezradil svoje meno, sa už nevedel dočkať. Obedňajšia, hodinu trvajúca prestávka sa končila, futbalové ihriská volali...

Arbitri, Aristokrati, Čo si, Atletico, Oplatí sa vám? To sú iba niektoré z nezvyčajných názvov futbalových tímov chlapcov a tínedžerov, ktorí sa dali počas prázdnin dokopy a prišli si zasúťažiť a vybiť adrenalín v rámci Košického športového leta 2007. "Ihriská sú permanentne obsadené," konštatoval spokojne prevádzkar areálu Viliam Rácz. "Záujem je nielen o futbal, kde sa súťaží v dvoch vekových kategóriách, ale aj o hokejbal, tenis či stolný tenis. Počas prvého turnusu, vrátane streetbalu, súťažilo 33 družstiev, teraz je ich 27. Očakávame, že v tom poslednom, ktorý sa začne 15. augusta a potrvá dva týždne, bude, ako zvyčajne, účasť najväčšia."

Kým v minulosti získavali víťazné družstvá trofeje hneď po ukončení každého turnusu, a to aj za účasti manažérov zo spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorá podujatie podporuje, v tomto roku organizátori zvolili nový spôsob. Tímy, ktoré obsadili prvé miesta, sa stretnú na ihriskách ešte raz. V zápasoch o superpohár, ktoré budú súčasťou Dňa otvorených dverí Detského športového a zábavného areálu. Podujatie plné zábavy a súťaží pre deti rôznych vekových kategórií, ktoré spestrí bohatý kultúrny program, sa uskutoční v stredu, 29. augusta, so začiatkom o 9. hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...