Vyhľadávanie:

Košické športové leto 2008

Košické športové leto 2008

Podporiť športové aktivity a vytvoriť pre školopovinnú mládež z Košíc i okolia mesta podmienky na zmysluplné prežitie prázdnin je hlavným cieľom v poradí už štvrtého ročníka Košického športového leta 2008. Organizátor, Mestská časť Košice-Juh, v spolupráci s Mestom Košice, pripravili pre všetkých mladých športovcov rad súťaží, v ktorých si môžu zmerať svoje sily vo futbale, tenise, streetbale, volejbale a nohejbale. Košické športové leto sa uskutoční, ako už tradične, v priestoroch Športovo-zábavného areálu na Alejovej ulici v Košiciach, a to v troch nezávislých turnusoch.

"Prvý z nich sa začne už na budúci týždeň 3. júla a potrvá do 16. júla," informovala Viera Nepšinská, vedúca oddelenia kultúry, športu a mládeže Mestskej časti Košice-Juh. "Mladí budú mať ihriská k dispozícii každý pracovný deň, a to dopoludnia od 9.00 do 12.00 hodiny, popoludní od 13.00 do 16. 00 hodiny. Na podujatí sa môžu zúčastniť jednotlivci i kolektívy, súťažiť sa bude v dvoch vekových kategóriách - od 10 do 15 rokov a od 16 do 18 rokov."

Víťazi všetkých troch turnusov, ďalšie sa uskutočnia 23. júla - 5. augusta a 11. augusta - 22. augusta, sa potom stretnú vo finále, v ktorom budú bojovať o super pohár starostu MČ Košice-Juh, a to počas Dňa otvorených dverí 29. augusta 2008.

Uzávierka prihlášok na 1. turnus je 2. júla 2008. Možno ich poslať osobne alebo e-mailom na adresy: Športovo-zábavný areál, Alejová 2, Košice, Miestny úrad MČ Košice-Juh, Smetanova 4, 040 79 Košice, e-mail: szal@kosicejuh.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...