Vyhľadávanie:

Krajské srdce na dlani 2010

Krajské srdce na dlani 2010

Zamestnancov U. S. Steel Košice ocenili za dobrovoľníctvo

V stredu podvečer, 8. decembra, patrilo pódium pri Immaculate na Hlavnej ulici počas Košických Vianoc i Občianskemu združeniu Žabky - Regionálnemu dobrovoľníckemu centru v Košiciach a jeho hosťom. V slávnostnej atmosfére tu predstavili verejnosti čerstvých držiteľov ceny Krajské srdce na dlani 2010. Združenie ich už po druhý raz udelilo jednotlivcom i kolektívom za výnimočnú a prospešnú činnosť, ktorú vykonávajú bez nároku na finančnú odmenu a tým, ktorí svojím konaním prispievajú k pozitívnej zmene v rôznych oblastiach spoločenského života. V kategórii skupinové dobrovoľníctvo ocenenie získali zamestnanci U. S. Steel Košice, a to za aktívne zapájanie sa do riešenia problémov v Košiciach, za nezištnú pomoc mnohým neziskovým organizáciám a za celý rad stálych i pravidelných firemných dobrovoľníckych aktivít a podujatí. Spomenúť možno Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice, činnosť dobrovoľných lektorov vzdelávacích programov Junior Achievement Slovensko, prácu aktivistov počas Dňa narcisov, dobrovoľné finančné zbierky, projekt Stromček prianí, či myšlienku zriadenia charitatívneho stánku na Hlavnej počas Košických Vianoc a zabezpečovanie jeho chodu. Cenu v mene košických oceliarov prevzala Ľubomíra Šoltésová z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy USSK.

Udelených bolo dovedna šesť cien. V kategórii Dobrovoľnícka práca s deťmi a mládežou ocenenie prináleží Kláre Jeňovej z OZ Jojoma v Sečovciach, v kategórii Komunitné dobrovoľníctvo saleziánskej misijnej dobrovoľníčke z OZ Savio Zuzane Lysej, v kategórii Zahraničný dobrovoľník Justyne Basiak z Poľska, v kategórii Mládežnícke dobrovoľníctvo Jiřine Stripajovej z Rožňavy a v kategórii Rozvoj dobrovoľníctva Jánovi Vinterovi z košického Slovenského skautingu.

"Za ocenenie od nás zamestnanci spoločnosti U. S. Steel Košice získavajú 5-eurovú zľavu pri kúpe našich detských letných táborov," uviedla Dominika Hradiská z OZ Žabky - Regionálneho dobrovoľníckeho centra v Košiciach. Dodala tiež, že zoznam táborov zverejnia na webovej adrese www.tabory.zabky.sk začiatkom februára budúceho roka. Podrobnosti prinesieme v rovnakom termíne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...