Vyhľadávanie:

Krása na parkete

Krása na parkete

Tanec
Nálada na parkete i v hľadisku bola perfektná.

Košičania majú radi pohyb a tanec, svedčia o tom preplnené sály, nielen na parkete, ale aj v hľadisku. Tak tomu bolo aj na majstrovstvách Slovenska a v súťaži o Slovenský pohár v akrobatickom rock´n´rolle, ktoré sa uskutočnili v sobotu 13. novembra v Košiciach za účasti vyše 200 súťažiacich.

Organizátorom podujatia boli tanečný klub RCC Brilant a Slovenský zväz akrobatického rock and rollu, generálnym partnerom podujatia bola U. S. Steel Košice. K mladým tanečníkom sa prihovoril prezident Christopher J. Navetta, ktorý zdôraznil, že U. S. Steel Košice vždy rada podporí mladých ľudí pri rozvoji ich talentu. Mnohí z nich naozaj predviedli perfektné tanečné výkony a určite by dobre obstáli aj v tanečnej kategórii súťaže TALENT NIGHT.

Ako pre Oceľ východu povedala jedna z organizátoriek Jana Timková i riaditeľ súťaže Ľuboš Miháľ, aj vďaka podpore košických železiarov sa podarilo vytvoriť výborné podmienky pre súťažiacich i pre samotný priebeh finálového večera. To, že sa na podujatí naozaj cítili dobre, potvrdili aj mladí tanečníci Jakub Timko z klubu Emrock z Trebišova a Gabriela Fiantová z klubu Brilant Košice, ktorí sa tancu venujú od útleho detstva. Víťazom zablahoželal aj Christopher J. Navetta.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...