Vyhľadávanie:

Krátko zo športu

Krátko zo športu

V Trenčianskych Tepliciach sa konal 2. MARATÓN PERLY KARPÁT. Organizátori orientovali trať tohto maratónu do prekrásnej prírody Strážovských vrchov po trase Trenčianske Teplice - Petrova Lehota - Omšenie - Dolná Poruba a späť. Na štart sa postavilo 65 vytrvalcov, z ktorých si prvenstvo vybojoval Etiópčan Serbessa, obliekajúci dres Olympu Praha v čase 2:31:44 h. V pelotóne bola aj trojica bežcov z BK Steel Košice, z nich Tibor Tisza obsadil časom 2:55:50 h. 8. miesto, ale vo svojej kategórii 40 až 49 - ročných mal tretí najlepší čas. Ďalší železiar Andrej Alezár skončil časom 3:49:28 h. na 46. mieste, v kategórii 50 - 59 - ročných bol desiaty. V kategórii žien skončila Alžbeta Tiszová časom 3:34:27 h. na 2. mieste, v celkovom poradí obsadila v cieli 34. miesto.

PREŠOVSKÁ JESEŇ, taký mala názov záverečná tohtoročná súťaž modelárov vo voľných leteckých modeloch na letisku v Prešove. V tejto súťaži štartovalo takmer 30 modelárov v kategóriách hádzadlá a vetrone A1 a A3. A práve v kategórii vetrone A3 zvíťazil so ziskom 280 bodov modelár z Model klubu VSŽ Branislav Bohuš. Darilo sa aj jeho klubovému kolegovi Ladislavovi Virágovi. Ten skončil so ziskom 320 bodov v kategórii vetrone A1 tretí.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...