Vyhľadávanie:

Kto bude Športovou osobnosťou Košíc 2010

Kto bude Športovou osobnosťou Košíc 2010

Po dobrých skúsenostiach z uplynulého roka spoločnosť Progress Promotion aj v tomto roku realizuje projekt, ktorého cieľom je zvýšiť spoločenskú prestíž športu, oceniť najúspešnejších športovcov sezóny, poďakovať legendám - športovým osobnostiam, ktoré v minulosti preslávili Košice a v neposlednom rade podporiť a spopularizovať aj dorastajúce talenty.

Posledné rokovania Košickej športovej akadémie začínajú dávať odpoveď na otázku, koho budeme 29. januára 2011 v hoteli Doubletree by Hilton vidieť v rukách s kovovou plastikou, ktorou organizátori v súčinnosti s mestom Košice oceňujú laureátov ankety ŠOK - Športová osobnosť Košíc.

Tak ako vlani aj teraz to budú tri osobnosti v kategóriách Legenda, tri mladé talenty v kategórii Nádej a v hlavnej kategórii bude ocenených desať aktuálne pôsobiacich športovcov, ktorí vyšli z prostredia Košíc alebo košický šport v tomto roku reprezentovali. Námetov, tipov a nominácií je aj v tomto roku našťastie dosť. Mená tých najúspešnejších budú organizátori postupne zverejňovať tak, aby do konca roka uzrela svetlo sveta celá 16-členná nominácia. Jedno miesto je tak ako vlani určené pre hlas širokej verejnosti. Pre tých, ktorí by chceli na piedestáli vidieť svojho športového hrdinu, je tu opäť kategória ŠOK Internet.

Od 1. decembra 2010 až do konca kalendárneho roka budú môcť fanúšikovia hlasovať za svojich favoritov na stránke www.sportovaosobnost.sk. Ten, kto získa najviac hlasov, bude spolu s ostatnými laureátmi čestným hosťom galaprogramu. Ten má okrem samotného slávnostného vyhlásenia výsledkov ankety aj punc Plesu športovcov, na ktorom budú hviezdam športu blahoželať a hrať hviezdy showbiznisu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...