Vyhľadávanie:

Kto vyhral v súťaži

Kto vyhral v súťaži

Vyhodnotili sme súťaž Môj dovolenkový príbeh

Po viac ako troch mesiacoch od vyhlásenia súťaže Môj dovolenkový príbeh vám môžeme oznámiť mená výhercov. Od 24. júna, kedy sme súťaž vyhlásili, až k dnešnému dňu, sme prešli dlhú cestu. Vám patrili prežité dovolenkové príbehy, nám záverečný finiš pri čítaní zážitkov, ktoré ste položili na papier. Presvedčili sme sa, že zaujímavú dovolenku možno prežiť nielen v exotickej krajine či pri mori v obľúbených lokalitách Slovákov, ale hoci aj toť len blízkom Teplom Vrchu.

Prvé miesto a výhru 100 eur získala Iveta DREISIGOVÁ. Na druhom mieste skončil a ocenenie 50 eur si odnáša Milan HANDZA. Tretie miesto a 30 eur získal Ladislav GAŽI.

Päť hodnotných kníh - ilustrovaných sprievodcov vyhrávajú: Ján Caban, Zuzana Hanková, Daniela Hricová, Irena Kažová a Marta Durňáková.

Výhercom blahoželáme a zároveň ich prosíme, aby sa skontaktovali s redakciou na telefónnom čísle 3 - 5292. Ďakujeme tiež všetkým, ktorí sa do súťaže zapojili. Príspevky, ktoré sme ocenili, si budete môcť prečítať v Oceli východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...