Vyhľadávanie:

Kvalita komunikácie nad kvantitou

Kvalita komunikácie nad kvantitou

Seminár pre manažérov o vedení a riadení bezpečnosti

Dnes sa končí dvojdňový seminár pre konateľov a manažérov U. S. Steel Košice z manažérstva bezpečnosti, ktorý firma pripravila v spolupráci so spoločnosťou DuPont Safety Resources. Školenie je podľa vyjadrenia prezidenta spoločnosti Davida H. Lohra ďalším krokom v trvalom zlepšovaní bezpečnostného procesu vo firme, ktorý dlhodobo sleduje cieľ nulovej úrazovosti.

Zloženie účastníkov zdôrazňuje skutočnosť, že bezpečnosť je v oceliarskej spoločnosti zodpovednosťou každého zamestnanca, bez ohľadu na to či pracuje v prevádzke alebo v administratíve. Cieľom seminára je upevniť schopnosti manažérov riadiť bezpečnosť za pomoci zlepšených nástrojov. Prioritu má najmä efektívna komunikácia. Jej kvalita, zdôraznil viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga, musí jednoznačne prevládať nad kvantitou. Iba tak možno identifikovať úrazy a nehody v budúcnosti a zabezpečiť preventívne opatrenia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...