Vyhľadávanie:

Letná olympiáda sa začne golfom

Letná olympiáda sa začne golfom

Útvar generálneho manažéra pre motiváciu a vzťahy s odborovými organizáciami v spolupráci s Radou odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice pripravuje jubilejný XX. ročník letnej olympiády 2010. Uskutoční sa v dňoch 2. - 4. septembra v štrnástich športových odvetviach. Pätnásty olympijský šport, futbal, sa už odohral v mesiacoch máj - jún. V tomto roku pribudne nový šport, ktorým bude golf a práve golfovým turnajom odštartujeme tohtoročnú jubilejnú letnú olympiádu.

Uskutoční sa už v sobotu 28. augusta 2010 na ihrisku Golfového klubu Alpinka pod názvom U. S. Steel Košice Olympic Golf Cup. Prihlásiť sa na tento premiérový turnaj môžu jedine zamestnanci U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností, ktorí spĺňajú podmienku hendikepu od 0 do 36. Termín prihlášok je 25. august, keď sa uskutoční porada organizačného výboru letnej olympiády. Tento náročný individuálny šport sa bude hrať podľa pravidiel golfu a pravidiel amatérskeho štatútu R&A Rules na 18 jamiek bez úpravy hendikepu. Hodnotiť sa budú traja najlepší v kategóriách mužov a žien. Preteky so spôsobom štartu canon sa začnú po registrácii hráčov o 10. hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...