Vyhľadávanie:

Letná olympiáda so zmenami

Letná olympiáda so zmenami

Letné olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice mali už roky v kalendári stabilný termín - prvý septembrový víkend. V tomto roku nastane zmena. Vo štvrtok 1. septembra bude štátny sviatok (Deň ústavy SR). Nový školský rok sa začína až v pondelok 5. septembra a tak v piatok 2. septembra si mnohí zamestnanci budú čerpať dovolenku, aby si užili predĺžený víkend. Nehovoriac o tom, že pre veľký záujem sa súťaž v bowlingu začína vždy už vo štvrtok popoludní. Preto je v tomto roku termín konania XXI. ročníka Letnej olympiády USSK presunutý na koniec augusta a uskutoční sa v dňoch 25. - 27. 8. 2011. Výnimkou je turnaj v golfe, ktorý hráči odohrajú v sobotu 3. septembra na Alpinke.

V termíne od 25. do 27. 8. 2011 sa budú konať všetky športové súťaže, tak ako tomu bolo v minulom roku. Prvým víťazom úvodnej olympijskej súťaže, ktorou bol 50. ročník futbalového šampionátu o Pohár prezidenta spoločnosti, sa stali ešte v máji futbalisti z Vysokých pecí. Tri športy v rámci letnej olympiády sa v tomto roku uskutočnia už v iných priestoroch a na nových športoviskách.

Stolný tenis sa začne už v piatok 26. 8. 2011 o 16. hodine v herni na štadióne Lokomotívy v Čermeli a bude pokračovať v sobotu. Zmena sa týka aj tenistov. Tí odohrajú svoje zápasy v piatok i v sobotu na antukových dvorcoch tenisového areálu na Aničke. Z Jedlíkovej sa presťahujú volejbalové tímy, ktoré budú hrať turnaj pod vysokou sieťou v telocvični UPJŠ na Medickej ulici oproti novej nemocnici na Terase, kde sa tiež začne hrať v piatok 26. 8. od 16.00 hod.

Ostatné športy zostávajú na svojich osvedčených športoviskách. V priestoroch vysokoškolských internátov na Jedlíkovej ulici sa v herni na I. poschodí rozohrá už v piatok 26. 8. od 16. hodiny súťaž v squashi, v sobotu ráno o 8. hodine zasadnú v tom istom objekte, ale v inej herni, za stoly šachisti. Kolkári už tradične odohrajú súťaže mužov a žien na štvordráhe kolkárne na Kustrovej ulici (sídlisko Mier). Súťaž v bowlingu odštartuje už vo štvrtok 25. 8. popoludní v Bowling pube na sídlisku KVP a nohejbalisti budú bojovať v sobotu 27. 8. o 8.00 hod. na ihriskách DPMK na Bardejovskej ulici. V sobotu ráno odštartujú zo Vstupného areálu o 9.10 hod. in-line korčuliari a o 9.15 hod. bežci na 10 km s cieľom na Myslavskej ceste. V ten istý deň, ale od 10.15 hod. odštartujú v jednominútových intervaloch opačným smerom z Myslavskej cesty do Šace a späť pretekári na cyklistickú časovku. A napokon na ihrisku TU Košice na Watsonovej ulici sa na štyroch ihriskách rozohrá už v piatok od 15.45 hod. turnaj v malom futbale a potrvá celú sobotu. Na vedľajšom ihrisku si v sobotu o 9.30 hod. zmerajú sily softbalisti.

Prihlášky do súťaží jednotlivcov a družstiev, ktoré budú spolu s organizačným zabezpečením letnej olympiády umiestnené na intranete USSK, obsahujú vekové kategórie, ktoré je potrebné pozorne sledovať. Prihlasujte sa u vedúcich športov a na turnaj v malom futbale v divíznych závodoch a dcérskych spoločnostiach u členov organizačného výboru. Slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien sa uskutoční v sobotu 27. 8. o 19.00 hod. v JUMBO centre.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...