Vyhľadávanie:

Letné športové hry odštartujú golfisti

Letné športové hry odštartujú golfisti

Záujemcovia o účasťna XXIV. ročníku Letných športových hier 2016 majú ešte päť dní na to, aby sa prihlásili na niektorý z trinástich športov. Do 5. septembra 2016 ešte môžu vyplnené záväzné prihlášky doručiť členom organizačného výboru alebo vedúcim jednotlivých športových odvetví zodpovedných za organizáciu účasti v divíznych závodoch a dcérskych spoločnostiach. Všetko sa to začne v nedeľu 11. septembra na golfovom areáli v Malej Ide, kde športové súťaže odštartujú o 9. hodine golfisti.

Po nich sa v stredu 14. septembra uskutoční o deviatej hodine pred AB vo Vstupnom areáli U. S. Steel slávnostný ceremoniál otvorenia Letných športových hier 2016. V ten istý deň sa od 15.45 hod. resp. od 16.00 hod. naplno rozohrajú súťaže v malom futbale na štadióne TU Košice na Watsonovej ulici, v bedmintone v hale Cassovia badminton spot na Južnom nábreží 13, v bowlingu na štvordráhe Bowling pubu na Tr. KVP a na tenisových dvorcoch Slávie UPJŠ na Medickej rozohrajú svoju súťaž tenisti. Zápolenia budú potom pokračovať až v piatok 16. septembra, keď do hry vstúpia stolní tenisti v herni Lokomotívy v Čermeli a volejbalisti v telocvičniach internátov na Jedlíkovej. V sobotu 17.septembra odštartujú svoje súťaže bežci, in-line korčuliari, cyklisti, nohejbalisti, šachisti a hráči softbalu.

V sobotu sa od 18. hodiny uskutoční pre športovcov v Spoločenskom pavilóne večera a od 20. hodiny sa bude konať slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien trom najlepším súťažiacim v kategóriách jednotlivcov i družstiev.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...