Vyhľadávanie:

Leto v parku v plnej paráde

Leto v parku v plnej paráde

Sériu kultúrno-spoločenských podujatí odštartovala v rámci projektu Leto v parku dvojica kapiel - Vidiek a Midi Lidi. Vidiecka atmosféra priniesla so sebou nielen príjemné tóny a optimizmus, ale aj oddych, ktorý do parku rozhodne patrí. Vypočuť si dobrú muziku a pobaviť sa prišlo vyše dvetisíc divákov rôznych vekových kategórií. A dobrý program v Kasárňach/Kulturparku pokračuje. Košičania i návštevníci nášho mesta sa môžu v najbližších dňoch tešiť na celý rad zaujímavých podujatí.

Od zajtra, 5. 8. do nedele 7. 8. na filmové ťaháky Angel-A, Kawasakiho ruža, 2 bobule a Líbáš jako bůh, vždy so začiatkom o 19. hodine, nedeľa, 8. augusta popoludní, je od 15. hodiny venovaná rodinám s deťmi. Pripravený je Blší cirkus a kreatívne detské dielne. Budúci týždeň si budú môcť milovníci filmového umenia vychutnať hneď niekoľko snímok. V pondelok 9. 8. to bude film Nestyda, 12. 8. Náš vodca, 15. 8. Mary a Max a animovaný film Fest Anča. V piatok, 13. 8. sa príde predstaviť dlho očakávaná kapela Skinny Puppy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...