Vyhľadávanie:

Liga železiarov v squashi

Liga železiarov v squashi

Pod záštitou generálneho manažéra U. S. Steel Košice pre marketing a strategické plánovanie sa v uplynulom mesiaci uskutočnili dva turnaje prvého ročníka squashovej ligy železiarov. Liga, ktorú si sami financujú jej účastníci, ako svoju mimopracovnú športovú aktivitu, sa hrá na deväť samostatných turnajov. V každom mesiaci odohrajú jeden turnaj a dlhodobú súťaž ukončia v júni budúceho roka. Vtedy sa po poslednom turnaji bude konať slávnostné vyhlásenie výsledkov a budeme poznať víťazov tejto ligy.

Jednotlivé zápasy sa hrajú v herniach vysokoškolských internátov TU Košice na Jedlíkovej ulici vyraďovacím systémom až do konečného umiestnenia, spoločne ženy i muži. V prvých dvoch turnajoch, ktoré sa konali v novembri, sa najviac darilo olympionikom z letnej olympiády Júliusovi Langovi a Petrovi Smutnému, ktorí sa stretli vo dvoch finálových súbojoch a získali po jednom víťazstve. Bližšie informácie, výsledky, kalendár turnajov, video, foto galérie nájdete na internetovej stránke https://sites.google.com/site/squashligausskosice, prípadne u hlavného organizátora Mareka Chytila. Tretí turnaj, ktorého sa môžu zúčastniť ďalší záujemcovia z radov zamestnancov U. S. Steel Košice, bude vianočný a uskutoční sa v sobotu 13. decembra. Prihlásiť sa môžete do 9. decembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...