Vyhľadávanie:

Lyžiari a snoubordisti sa stretnú na Jahodnej

Lyžiari a snoubordisti sa stretnú na Jahodnej

V sobotu 14. februára 2015 sa uskutoční na Jahodnej tretia časť XIX. ročníka Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice. Už o 7.45 hod. odštartujú svoju súťaž v obrovskom slalome deti zamestnancov do 18 rokov. O 9. hodine sa uskutoční slávnostný ceremoniál otvorenia Zimných športových hier. O 9.25 hod. odštartujú na svahu preteky v snouborde. Najprv detí do 18 rokov a po nich aj zamestnancov v kategóriách mužov a žien. O 10. hodine sa začne tradičný Detský zimný karneval. Štart prvého kola obrovského slalomu dospelých je naplánovaný na 10.30 hod. Muži budú medzi bránkami pretekať o medaily v štyroch vekových kategóriách - do 35 rokov, do 50, do 62 a nad 62 rokov, ženy do 40, do 50 a nad 50 rokov.

O jedenástej hodine sa uskutoční slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien trom najlepším v obrovskom slalome detí a v snouborde. Trojice najlepších v kategóriách dospelých budú odmeňovať a dekorovať pohármi a medailami od 15.30 hod.

Doprava na Jahodnú bude pre pretekárov z radov zamestnancov zabezpečená autobusom s odchodom v sobotu ráno o 7.30 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Z Jahodnej do Košíc odíde autobus o 16.00 hod. Organizátori pripravili pre všetkých súťažiacich občerstvenie a obed, ako aj lístok na voľné lyžovanie počas súťaží i po pretekoch na vyhradenom svahu a vleku. Tí, ktorí sa už na preteky prihlásili, môžu na Jahodnej využiť ešte dva tréningy. Vo štvrtok 5. februára v čase od 18.00 do 20.00 hod. a v rovnakom čase aj o týždeň 12. februára 2015. Kto sa ešte nestihol na preteky v obrovskom slalome alebo v snouborde prihlásiť, môže tak urobiť do 7. februára prostredníctvom intranetu (sekcia šport) alebo u poverených členov organizačného výboru v divíznych závodov a dcérskych spoločnostiach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...