Vyhľadávanie:

Majster iba remizoval

Majster iba remizoval

Hokejové majstrovstvá U. S. Steel Košice pokračovali ďalšími stretnutiami v skupinách

V uplynulom týždni pokračoval v Steel Aréne hokejový šampionát o majstra U. S. Steel Košice ďalšími stretnutiami v skupinách. K výraznejším prekvapeniam na ľade nedošlo, iba vlaňajší majster z Vedenia po tuhom boji remizoval s kombinovaným tímom SVa + Zušľachťovne. V ostatných stretnutiach zvíťazili favorizované celky, hoci v súboji Koksovňa - ZHD v polovici stretnutia prekvapujúco viedli domáci 2:0. Tento zápas napokon koksári prehrali. Ďalšie výsledky v skupinách:

A skupina

Studená valcovňa + Zušľachťovne - Vedenie 1:1 (0:1, 0:0, 1:0)
Na obidvoch stranách dominovali brankári. Do vedenia sa už v 7. minúte dostali hostia po strele Jacka. V ďalšom priebehu stretnutia sa oveľa viac sústredili na defenzívu. Domáci však neustále aktívne útočili a vyplatilo sa im to. Minútu pred koncom ich kanonier Žák pohotovou strelou vyrovnal.

Doprava - Údržba 9:0 (1:0, 2:0, 6:0)
Údržbári dokázali držať krok so súperom iba v úvodných dvoch tretinách. Potom im ubúdali sily a domáci to aj patrične využili. Aj keď mali hostia niekoľko dobrých šancí, na čestný úspech sa vôbec nezmohli. Góly dopravárov zaznamenali: Nikitinskij 3, Kecer, Gondoľ, Hriňák, Ondočko, Bakoň a Slebodník po 1.

B skupina

Teplá valcovňa - Vysoké pece 0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
Ďalšia nula na konte porazeného. Domáci si vypracovali niekoľko gólových šancí, ale v konečnej fáze strelecky zlyhali. Vysokopeciari sa príliš nenamáhali a po dobrých útočných kombinačných akciách strelili svojmu snaživému súperovi poltucet. A mohlo byť aj viac, keby častejšie strieľali. Do čierneho trafili Bořík, Kelemeš, Tomčo, Ondrejčo, Dutko a Brugoš.

Expedícia - Hutnícka druhovýroba 5:11 (2:4, 3:3, 0:4)
Fanúšikovia si v tomto zápase prišli na svoje, veď spolu videli 16 gólov. Príjemne prekvapil nováčik z Expedície, a to nielen dobrou hrou, ale aj strelecky. V druhom dejstve jeho hráči odohrali s favorizovaným celkom vyrovnanú partiu. Góly domácich zaznamenali: Radači 2, Galo, Fabry a Bohuš po 1, za víťazov skórovali: Cmorjak 4, H. Ogurčák, N. Ogurčák a Maňkoš po 2, Nižník 1.

Oceliareň - Koksovňa 6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
Oceliari síce začali mohutným tlakom, ale v koncovke sa proti sústredenej obrane hostí dokázali len raz strelecky presadiť. V druhej časti zápasu už hostia nestačili s dychom, čo domáci využili na rozhodujúci päťgólový náskok. V závere sa koksári snažili streliť aspoň čestný úspech, ale z mnohých šancí sa im to nepodarilo. Góly: Štefáni 2, Guzi, J. Tóth, Franc a Kimák po 1.

Pozývame všetkých fanúšikov a ich rodinných príslušníkov na ďalšie stretnutia. Príďte podporiť svojich spolupracovníkov z divízneho závodu a zabaviť sa v príjemnom prostredí Steel Arény. Dnes sú na programe zápasy: o 18.30 hod. Energetika - Doprava, o 20.00 hod. Vedenie - Údržba, vo štvrtok 25. 1. o 18.30 hod. Expedícia - TVa, o 20.00 hod. ZHD - Oceliareň, v pondelok 29. 1. o 19.30 hod. ZHD - TVa o 21.00 Doprava - Vedenie, v utorok 30. 1. o 18.30 hod. Oceliareň - Expedícia, o 20.00 hod. Koksovňa - Vysoké pece.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...