Vyhľadávanie:

Majstrovstvá regiónu Východ v bowlingu

Majstrovstvá regiónu Východ v bowlingu

Cez uplynulý víkend sa v Poprade konali majstrovstvá regiónu Východ v bowlingu, ktoré boli zároveň aj nomináciou na majstrovstvá Slovenska jednotlivcov. Tie sa budú konať v Bratislave. Klub GBK Košice, ktorého členmi sú viacerí zamestnanci U. S. Steel Košice, mal pod Tatrami tiež svoje zastúpenie a dosiahol aj medailové pozície. V kategórii mužov obsadil Marián Klimko druhú priečku a v ženskej kategórii skončila Alexandra Adamčíková tretia. Okrem týchto medailistov sa na celoslovenský šampionát z našich železiarov prebojovali Štefan Trembecký, ktorý sa v Poprade umiestnil na 10. mieste a Monika Blašková skončila ôsma.

Bowlingový turnaj CASSOVIA TOUR 2008

Už štvrtým ročníkom pokračuje séria bowlingových turnajov, ktoré sa každoročne stávajú populárnejšie. Svedčí o tom stúpajúca účasť súťažiacich. Hendikepový systém dáva možnosť súťažiť o víťazstvá aj rekreačným hráčom, ktorým sa ku každej ich hre pripisuje výkonnostný hendikep. Všetci záujemcovia z U. S. Steel Košice majú možnosť prihlásiť sa e-mailom na gbk@maad.sk, alebo priamo v portáli www.onlinereservation, kde sú nielen voľné miesta, ale aj časový harmonogram.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...