Vyhľadávanie:

Maľujete, fotografujete? Máme pre vás tip

Maľujete, fotografujete? Máme pre vás tip

Maľujete alebo sa vo svojom voľnom čase venujete fotografovaniu? Radi by ste svoj koníček rozvinuli, priučili sa od profesionálov a talentovaných kolegov čomusi novému, čo by vaše nadanie posunulo ďalej? Ak áno, možno sa práve vy stanete účastníkom maliarskeho alebo fotografického plenéra, ktoré sa uskutočnia na sklonku tohtoročného leta od 22. do 29. augusta 2015 v doškoľovacom stredisku v Medzeve.

Ak je váš záujem seriózny, ozvite sa do 15. mája 2015 Jane Šlosárovej z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy na telefónnom čísle 673 0825. V prípade záujmu o účasť na fotografickom plenéri zašlite päť svojich fotografií a v prípade maliarskeho plenéru päť fotografií svojich výtvarných diel na emailovú adresu jslosarova@sk.uss.com. Komisia vyberie spomedzi záujemcov osem hutníkov inklinujúcich k výtvarníctvu a osem železiarov - fotografov, ktorí dostanú príležitosť zúčastniť sa na medzevských plenéroch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...