Vyhľadávanie:

Máme najlepšie e-learningové kurzy

Máme najlepšie e-learningové kurzy

Problematika e-learningových technológií a ich aplikácií bola hlavnou témou 8. ročníka medzinárodnej konferencie ICETA 2010, ktorá sa nedávno uskutočnila v Starej Lesnej a ktorej súčasťou bola aj súťaž pod názvom E-learning v praxi. O čo najlepšie umiestnenie v jednej z jej kategórii sa uchádzala aj košická oceliareň.

"Hlavným cieľom v poradí už siedmeho ročníka súťaže bolo podporiť rozšírenie e-learningových foriem vzdelávania, zhodnotiť úroveň aktivít v tejto oblasti, napomôcť zvýšeniu kvality vzdelávacieho procesu, diskutovať o možnostiach, ktoré nové formy vzdelávania prinášajú, ale aj evokovať produkciu e-learningových vzdelávacích materiálov," uviedla riaditeľka pre vzdelávanie a rozvoj Denisa Havrila Belányi. "Do kategórie On line kurzy prihlásilo svoje produkty okrem nás aj desať ďalších subjektov. Nám sa podarilo so súborom e-learningových školení U. S. Steel Košice, ktoré boli zostavené v rokoch 2008 a 2009, získať prvé miesto."

E-learningové školenia rôzneho zamerania už v spoločnosti U. S. Steel Košice absolvovalo viac než 2 500 technicko-hospodárskych zamestnancov, ktorí majú prístup na intranet. Multimediálny školiaci projekt vo firme zatiaľ pozostáva z dvanástich programov. Šesť z nich, v oblasti požiarnej ochrany, systému manažérstva kvality a BOZP, je povinných, ďalších šesť je zameraných na nadobudnutie rôznych manažérskych zručností.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...